Yritys

Painotalo LaserMedia Oy

  • Yritys on perustettu ja tuotannollinen toiminta aloitettu v. 1989
  • Sijainti keskeisellä paikalla Joensuun Käpykankaalla
  • Omat tuotantotilat 1260 m2, 4550 m³
  • Offset-painokoneita 5 kpl, joista 2 kpl 4-värilomakerotaatioita, ainoat Itä-Suomen läänissä
  • Painokoneiden nettopaino peräti 80 000 kg
  • Painokapasiteetti reilut 10 000 kg paperia/pv

LaserMedia Oy on perustettu v. 1989, jolloin yrityksen nimeksi tuli rekisteriin LaserLomake Oy. Nimi päivitettiin sähköisen viestinnän kehityksen myötä vuonna 2005 LaserMedia Oy:si ja LaserLomake rekisteröitiin samalla aputoiminimeksi sekä tuotemerkiksi – joka on jo käsite suomalaisessa viestinnässä.

Digipaino

Laadukkaan ja nopean painamisen edelläkävijä – digipaino LaserMedia. Valmistamme suoraan digitaalisesta lähteestä tai asiakkaan toimittamasta aineistosta korkealaatuisille materiaaleille digipaino- ja suurkuvatulosteet.

Digipainamisen etuna on edullisuus ja nopeus pienissä ja vähän suuremmissakin painosmäärissä.

LaserMedia Oy on investoinut merkittävästi uusimpaan ja laadukkaimpaan konekantaan, joilla voidaan toteuttaa vaativimmatkin painotuotteet täysin digitaalisesti.

Luotettavaa painopalvelua

LaserMedia Oy kuuluu Suomen Asiakastiedon luottoluokituksissa Suomen Vahvimmat PLATINA– sertifikaatin oikeuttavaan luokitustasoon.

Sertifikaatti on näkyvä merkki LaserMedia Oy:n luotettavuudesta, hyvästä asioiden hoitamisesta ja taloudellisesta vakavaraisuudesta asiakkaille ja yhteistyökumppaneille päin. Sertifikaatti viestii myös toiminnan pitkäaikaisesta, jo 35 vuotta kestäneestä jatkuvuudesta.