Suunnittelupalvelut

Näyttävää graafista suunnittelua

Hyvin suunnitellun yritysilmeen avulla lisäät myyntiä ja erotut kilpailijoistasi. Yrityksesi graafinen ilme, verkkosivusto, verkkokauppa, mainospohjat, esitteet ja käyntikortit ovat isossa roolissa luomassa yksilöllistä, luotettavaa ja yhdenmukaista kuvaa yrityksestäsi. Näyttävät kotisivut ja toimiva graafinen ilme on myös merkittävä kilpailuvaltti sekä viestii asiakkaillesi, että yrityksesi hoitaa liike­toimintaansa ammattimaisesti.

Graafisessa suunnittelussa palvelemme asiakkaitamme vuosien kokemuksella yhteistyössä Mediakumpu Oy:n ammattilaisten kanssa. Kysy tarjous suunnittelusta info@lasermedia.fi tai info@mediakumpu.fi

Esimerkkejä suunnittelu­palveluistamme:

Mediakummusta näyttävät kotisivut ja graafisen suunnittelun palvelut

Mediakummusta saat täysin kotimaiset, nykyaikaiset ja helposti ylläpidettävät WordPress-kotisivut ja WooCommerce-verkkokaupat yrityksellesi.

Kysy tarjousta suunnittelupalveluista mm. flyereille, esitteille, lehtien taitoille, messuseinille, teippauksille tai mille vain Lasermedian tuotteille.

Tutustu töihimme

Painopalvelua parhaimmillaan

LaserMedia Oy:llä on pitkät perinteet laadukkaiden painotuotteiden valmistuksessa. Tarjoamiemme tuotteiden laaduntakeena ovat oikeat materiaalivalinnat, osaava henkilöstö ja viimeistelty jälkikäsittely. Painamme väreihin ja kokoon katsomatta kaikenlaisia painotuotteita aina käyntikorteista kirjoihin.

Yhteystiedot